Årets snackis

Julen har kommit och gått. Vi har firat precis som vanligt - lite hos svärisarna, lite hos pappa, lite hos farbror och lite hos mamma. Massor av mat, mysigt häng med släkten och fina klappar. I vanlig ordning gick vi långpromenad på juldagen. Det är en tradition i vår släkt som ingen kommer undan. Det är egentligen bara farmor som är 89 som är ursäktad. Vi har gått promenad på juldagen så länge att dom som bor i Lövhöjden (som vi går igenom) blir lite oroliga om inte Johanssons i Backa går förbi.
I år mötte vi för första gången någonsin (eller så länge någon kan minnas i alla fall) folk. Två gånger, dessutom. Samma folk båda gångerna, men ändå. Blev årets snackis.
 
Besök av två tomtar på julafton
 
I mellandagarna har det mest varit slappande. Jag fick en riktig nacksmäll dagen innan julafton sov nästan ingenting om nätterna under julhelgen. Känner inte att jag har kommit ikapp med det riktigt än, så nu är det sovmorgnar som gäller. Sover fortfarande rätt dåligt, men hoppas att det ordnar upp sig tills jag börjar jobba på onsdag.
På fredagen var vi och såg "Mammas pojkar" på Filmstaden. Inte en av Malmros bästa, men ganska okej. 
 
Nyårsafton firar vi med goda vänner hemma hos oss. Allt är färdighandlat, så vi slipper trängas med resten av Sverige idag och imorgon. 
 
Har gjort lite nya lyktor också! Började med att jag fick beställning på tre tycken som skulle vara julklapp och gjorde dom med en rad av hjärtan. Sedan blev det några med ett enkelt hjärta också.
 
    
 
Hoppas Annelie på Det Enkla Vackra är sugen på att ha även dom i sitt sortiment :) Ni måste förresten gå in och kolla på hennes sida - hon har massor av fint i sin skaparverkstad och är en grym finsnickare!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0