Max

Kolla dom här sköningarna:
 
 

Mer inspiration och 90-tal

Igår var jag ute till Marith som har  Lilla Lagunen i Skattkärr! Jättekul möte som gav mer inspiration och idéer. Nu kommer mina jultändsticksaskar och ljuslyktor finnas att köpa i presentshopen där :) Har fått massor av positiv respons på lyktorna de sista dagarna. Fantastiskt kul att folk gillar det jag gör! 
 
 
Efter eftermiddagsfika hos grannarna åkte vi till Kristinehamn och lyssnade på BluesTrap. Riktigt vass musik med fantastiska musiker. Man blir riktigt spelsugen, så nu sitter jag med spotify i öronen och letar nya låtar... Funderar på att plocka upp några bortglömda 90-talslåtar. 
 
Snart mer pyssel i Väse med Elin och Maja. Dags att börja med julkorten. 

Vilan och lugnet

Då var arbetsveckan slut för min del! Känner att jag gjort helt rätt i att ta ledigt torsdagar i november - behöver verkligen vilan och lugnet. Dessutom har jag hunnit pyssla en massa och det är verkligen en bra avkoppling (när man har tid till det...).
 
Började "helgen" med att knalla över till syrran på kaffe och systerprat. Vi blev både sugna på att göra något av vår "pysslighet". Tänk va skoj om vi lyckades hitta på någon gemensamt i framtiden!
 
Försöker vänja mig vid mina glasögon också. Har skaffat "dataglasögon" för att slippa bli trött i ögonen när jag spenderar hela dagar framför datorn. Känns ovant och jag tycker jag ser ut som en mupp, men det ger sig säkert. Det är ju bara vid datorn jag behöver dom, så jag får väl vänja mig ;)
 
Ska ta tag i dammråttorna här hemma nu. Dom startar snart tredje världskriget...
 
 
 

60-årskalas

I torsdags fyllde min fina faster Birgitta 60 år och nästan hela släkten var där och åt tårta. Slängde ihop ett litet kort under dagen som blev så här:
 
 
Köket hemma ser fortfarande ut som ett scrapslagfält. Tänkte producera några fler tännsticksaskar innan jag packar ihop för denna gång!

Väger

Står och väger mellan att blogga via mitt webbhotells blogg eller blogg.se... Just nu känns blogg.se mest relevant då designmöjligheten är större och enklare, plus att jag kan mobilblogga.

Imorgon gör jag sista arbetsdagen för veckan. Har tagit ledigt några torsdagar i november. Behöver både vila och bli av med komptid... Ska försöka lägga lite tid på skapande ;-)



Tillbaka

Efter ett längre uppehåll finner jag mig vara tillbaka i bloggvärlden. Min gamla blogg får se sig övergiven för min nya. Slog på stort och skaffade min egen sajt tinycat.se. Samlar mina intressen för att uttrycka mig som just nu resulterar i musik, hantverk/pyssel och, ja just det, en blogg. 
 
Välkommen.
 
 
 
 
RSS 2.0